fbpx

Polityka Prywatności

1.   Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z
korzystaniem ze strony www.rytualzdrowia.pl

2. Administratorem danych osobowych jest Joanna Brejnak, Aleja KEN 20/30, 02-797 Warszawa

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych mi danych opracowałam wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontroluję ich wykonywanie i stale sprawdzam ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają
Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Strona “Rytuał Zdrowia” realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób: 

a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b) poprzez gromadzenie plików “cookies”

6. Moja strona zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza – w celu dokonania rezerwacji na usługę masażu. 

 8. Dane osobowe pozostawione na stronie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o
ochronie danych osobowych. Rezerwując usługę masażu na mojej stronie przekazujesz mi swoje dane, które są niezbędne do dokonania rezerwacji oraz kontaktu z Tobą (imię i nazwisko, mail, telefon). Gwarantuję, że dane, które mi udostępniasz nie zostaną przekazane żadnym podmiotom trzecim bez Twojej zgody.

W celu realizacji usługi powierzam Twoje dane następującym podmiotom:

a) zenbox.pl (serwer, który przechowuje dane strony)

b) bookero.pl (system rezerwacji online, z którego korzystam w celu umawiania wizyt online, wysyłania wiadomości e-mail oraz SMS na temat szczegółów rezerwacji – potwierdzenia i przypominania o zarezerwowanej wizycie). 

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i
zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegam sobie prawo do zmiany danych w polityce ochrony prywatności, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej,
ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój mojej strony. O wszelkich zmianach będę informować w sposób widoczny i zrozumiały.

W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jestem do Twojej dyspozycji – dane kontaktowe możesz znaleźć w zakładce – KONTAKT.

 

Przewiń do góry

Ta strona korzysta z plików cookies, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.